OurView fotografie

“To preserve memories”

OurView Fotografie

Heey welkom op mijn website, hier zul je van alles over mij vinden en wat ik doe. Maar hier alvast een voorproefje. Mijn naam is Julian Oude Maatman, aangenaam. Ik ben een 21 jarige fotograaf die daarnaast international business studeert aan de universiteit van Maastricht. Hiervoor woonde ik in Den Haag waar ik ben geboren en opgegroeid. Echter woon ik op dit moment niet in Maastricht maar in Singapore voor mijn studie. Maar ben snel weer terug!

 

Reizen is iets wat ik graag doe en door wat verhuizingen en de reizen die ik gemaakt heb heb ik vele culturen mogen leren kennen. Daarnaast ook vele mooie plekken mogen zien en fotograferen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende stijlen van fotografie. Dit maakt mijn stijl uniek.

 

OurView is dan ook hieruit geboren. Geen Julian Oude Maatman fotografie maar OurView. Een stijl die vele stijlen, meningen en culturen combineert. Het is namelijk niet alleen ik die de fotoshoot of het event bijwoont. Jij en je gasten zijn er ook en iedereen wilt die perfecte foto die zij in hun gedachten hebben. Daarom combineer ik graag mijn stijl met wat jij voor ogen hebt. Zodat de foto het enige echte OURView effect bevat.

De foto…
Vertelt een verhaal

Fotoshoots

“Kom samen om de beste fotoshoot te creëren”

 

Reisfotografie

“Vertaal het verhaal”

 

Astro fotografie

“Ik hoop dat je dat niet eerder zag”

Liefde
Reizen

“Ik reis de wereld op zoek naar de perfecte momenten, culturen en bestemmingen”

Passie
Het onbekende

“Om te zoeken naar het onbekende en de schoonheid in onze wereld”

Maken
Een foto

“Dat iets laats zien wat je nog nooit eerder zag”

Contacteer ons

Stuur een bericht!

Telefoon: + 316 55298924

E-mail: info@ourview.nl

Heb jij een vraag?

Neem gerust contact met ons op,
Ik spreek u graag

Name

Email

Message